Představení řady PREGNAVAL®

Jedním z nejkrásnějších období života ženy i celé rodiny, je bezpochyby očekávání a narození miminka. Toto období je plné radostí, ale také přirozených obav o zdraví miminka a maminky.

Těhotenství představuje pro organismus ženy velkou zátěž a zvýšený výdej energie. A právě proto hraje důležitou roli zdravá výživa a vyvážený příjem vitaminů a minerálů příznivě ovlivňujících vývoj plodu. Ale i po příchodu miminka na svět, je velmi důležité, jakou stravu maminka přijímá. Především strava totiž ovlivňuje množství a kvalitu mateřského mléka, které je pro většinu děťátek v prvních měsících života jediným zdrojem výživy. 

Chcete-li mít jistotu, že maminka a miminko mají pro správný vývoj vše, co potřebují, sáhněte po doplňcích stravy řady Pregnaval®, určených speciálně pro ženy připravující se na těhotenství, těhotné a kojící maminky.

 Jedinečnost přípravků řady Pregnaval® spočívá v tom, že byly vyvinuty přímo na míru danému trimestru těhotenství. To znamená, že v každém období vývoje dítěte přijímá matka přesně ty živiny a přesně v takovém množství, jaké ona i miminko potřebují.

 

PREGNAVAL BASIC

před OTĚHOTNĚNÍM – pro posílení imunity a přípravu organismu pro náročné období těhotenství

během prvního trimestru TĚHOTENSTVÍ – k doplnění vitaminů nezbytných pro udržení normálního metabolismu matky a pro správný vývoj dítěte

 

Jedná se o nejjednodušší, základní variantu řady Pregnaval® poskytující dva vitamíny, které jsou v této fázi těhotenství nejdůležitější – B6 a kyselinu listovou, jež jsou doplněny extraktem z kořene zázvoru. Všechny aktivní látky jsou v mikronizované formě obsaženy v jedné potažené tabletě.

   Pregnaval Basic CZ 3d vizualizace RGB lowres

PREGNAVAL PRIM

před OTĚHOTNĚNÍM – pro posílení imunity a přípravu organismu pro náročné období těhotenství

během prvního trimestru TĚHOTENSTVÍ – k doplnění živin nezbytných pro udržení normálního metabolismu matky a pro správný vývoj a růst zárodečných tkání plodu

 

Pregnaval® PRIM je komplexní přípravek obsahující vyváženou směs vitaminů a minerálů. Směs je doplněna extraktem ze zázvoru, který eliminuje těhotenské nevolnosti a napomáhá k zachování vitality a energie matky. Všechny aktivní látky, zajišťující potřebnou denní dávku živin, jsou zde obsaženy v mikronizované formě, v jediné potažené tabletě. Kromě pohodlného užívání je tak organismus schopen cenné látky lépe vstřebat a maximálně využít. 

 Pregnaval Prim CZ 3d vizualizace RGB lowres

PREGNAVAL DUO

Pro zdraví matky a správné dokončení vývoje dítěte

 

ve druhém a třetím trimestru těhotenství – pro správné dokončení vývoje dítěte

po porodu v období kojení – pro zotavení organismu maminky a hodnotné mateřské mléko

 

Jednou z hlavních předností přípravku Pregnaval® DUO je revoluční forma jeho podávání. Vegetariánské kapsle totiž obsahují veškeré aktivní látky v tzv. mikronizované, pro organismus lépe využitelné formě. Navíc, v jediné kapsli Pregnavalu DUO je obsažena kompletní denní dávka všech potřebných živin. Nenasycená mastná kyselina DHA je zde totiž podávána v uzavřených peletách. Díky tomu je užívání Pregnavalu DUO výrazně komfortnější než u obdobných přípravků, kde jsou olejové a pevné látky plněny do dvou kapslí. 

 Pregnaval Duo CZ 3d vizualizace RGB lowres