Představení řady Dermibel® šamponů

 

Nový šampon DERMIBEL®  s rostlinnými kmenovými buňkami překvapí.

Produkty, které si dnes představíme, jsou pečující šampony pro ženy a muže, které byly vyvíjeny ve spolupráci s lékaři. Šampony DERMIBEL®  obsahují exkluzívní bio extrakt z fazole adzuki a jetele dodávaný do sér pro růst řas a podporující tedy i růst vlasů. Oba dva šampony byly navrženy pro vlasy hustší, silnější a zdravější od kořínků až ke konečkům.

Ještě váháte, zda ho máte vyzkoušet? Pojďme si o tomto výjimečném šamponu říct více:

Šampon DERMIBEL®  pro ženy

obsahuje několik unikátních složek, kterými dosáhnete bohatších a lépe rostoucích vlasů a vitálnějších vlasových kořínků.

  • Bio extrakt z fazole adzuki a jetele je získávaný ve fázi intenzivního růstu, kdy jsou rostliny nabity drahocennými růstovými a obrannými složkami. Tento bio extrakt násobí růstové faktory vlasu a pozitivně ovlivňují celou fázi růstu a obnovy vlasu.
  • Bio Tilicine® je přírodní složka na bázi zárodečných buněk z čerstvých lipových poupat, která podporuje tvorbu keratinu a tím vlasy posiluje. Mimo jiné regeneruje vlasové vlákno, chrání kutikulu a minimalizuje poréznost vlasu.
  • Oligogeline® je jedinečná aktivní složka získaná z červených mořských řas, bohatých na přírodní minerály a ochranné látky. Má vliv na remineralizování vlasů, obnovuje obranyschopnost pokožky, hydratuje, obnovuje lesk a usnadňuje rozčesávání vlasů.
  • Varisoft® je vysoce biologicky kvalitní složka na bázi řepkového oleje, která dodává vlasům výjimečný lesk, poddajnost a pružnost.
  • Pentavitin® se získává z výtažků z pšenice a je to vysoce hydratační složka, která má podobné složení jako přirozená kožní bariéra. Předchází vysušování pokožky a vlasů, zmírňuje podráždění a normalizuje vlasovou pokožku.
  • Makadamový olej působí na vlasy i pokožku antioxidačně, nádherně zvláčňuje, posiluje a dodává lesk. Olej je bohatý na mastné kyseliny vysoké kvality, zejména kyselinu palmitovou, významně tak podporuje účinnost šamponu.

dermibel sampon women CZ 3d clean RGB lowres

Šampon Dermibel® pro muže

obsahuje navíc kofein, který účinně posiluje oslabené vlasy tím, že podporuje mikrocirkulaci a rozvod živin v pokožce. Zároveň brání negativnímu působení testosteronu na vlasové kořínky, což je nejčastější příčina úbytku vlasů u mužů. 

Oba šampony jsou parfémovány čistou přírodní vůní, Dermibel®  pro ženy voní luxusní nealergizující vůní pomerančových květů Neroli a šampon pro muže obsahuje čistou esenci z gerania. Olej z gerania pomáhá posilovat účinek proti padání vlasů podmíněnému stresem – povzbuzuje lymfatický oběh a výživu tkání.

 dermibel sampon men CZ 3d clean RGB lowres

Šampon není vůbec synteticky upravován, tudíž můžete mít pocit, že po prvním mytí se kvalita vlasů zhoršilaJe to ale jen efekt, který se vyskytne, když je vlas zatížen chemickými látkami. Šampon totiž obsahuje tenzidy, které jsou na bázi rostlin. Základem správného použití je šampon před použitím protřepat kvůli usazujícím se koncentrovaným látkám a nechat na hlavě působit přibližně tři minuty proto, aby mohl zafungovat výtažek z fazole adzuki.

Šampony Dermibel®  můžete koupit online na www.estheceuti.cz