Péče o vlasy v zimě

V zimě vlasy prostě trpí a jsou ve špatné kondici. Může za to hned několik faktorů…

Působením mrazu, suchého vzduchu a rozdílů teplot mezi vytápěnými místnostmi a venkovními teplotami, to vše působí na naše vlasy negativně.

Vlasy jsou vysušené, ztrácí lesk a sílu a to způsobuje, že se lámou a třepí se. Především konečky vlasů jsou po zimě velmi roztřepené.

Vlasy mají tendenci vypadávat.

Nošení čepice také vlasům nepřidá, vlasy se rychleji mastí a pokožka může začít svědit. Při pocení pokožky hlavy se můžou začít tvořit kvasinky a mohou se vyskytnout lupy.

V zimě jsou vlasy statické díky suchému vzduchu, elektrizují od oblečení a způsobuje to, že vlasy ztrácí objem.

Co bychom měli vlasům v zimě dopřát:

  • Hydrataci
  • Prevenci
  • Výživu
  • Omezit používání laku na vlasy (vlasy vysušuje)
  • Nechat šampon na vlasech působit déle
  • Správný jídelníček 

Naše pečující šampony Dermibel® jsou schopny dodat vlasům, vše, co potřebuji. Díky unikátnímu a pečlivě vybranému složení.

Šampon je:

 – bez-

  • sulfátů a syntetických silikonů
  • zatěžujících a dráždivých složek
  • parabenů a barviv

Šampony obsahují jedinečné aktivní složky, šetrné tenzidy na bázi rostlin, jemné složení proti podrážděné pokožce, neštípe v očích a předchází vzniků lupů.

Jedinečný šampon, který pečuje o vlasy a vlasovou pokožku. Pro bohatší a lépe rostoucí vlasy a vitálnější vlasové kořínky. Složení je přizpůsobeno specifickým potřebám vlasů a vlasové pokožky žen i mužů.

Špičkové aktivní složení kombinuje čistě přírodní složky s výsledky nejmodernějšího biologického výzkumu pro hustší, pevnější a zářivější vlasy.

Rostlinné kmenové buňky získávané z bio klíčků fazole adzuki vitalizují vlasové kořínky, podporují jejich velikost, násobí růstové faktory a pozitivně ovlivňují celou fázi růstu a obnovy vlasů.

Pentavitin® na bázi pšenice normalizuje kožní bariéru, intenzivně hydratuje a zklidňuje.

Varisoft® z řepkového oleje chrání vlasy a zabraňuje zacucháváni.

Makadamový olej zvláčňuje, dodává hebkost a odolnost.

Kombinace podpůrných složek násobí pozitivní účinek na vlasové kořínky, a přitom zanechává vlasy nádherně pružné a zářivě lesklé.

Jemná parfemace a šetrné tenzidy na rostlinné bázi minimalizují riziko podrážděné vlasové pokožky, předchází vzniku lupů a neštípe v očích.

Výsledkem je nejen lepší růst vlasů, ale také jejich nádherný vzhled a luxusní pocit.

Ženská verze šamponu je navíc obohaceno o Bio Tilicine® zárodečné buňky z čerstvých lipových poupat, které podporují tvorbu kreatinu, posilují a regenerují vlasové vlákno, dodávají pružnost a objem.

dermibel sampon women CZ 3d clean RGB lowres

Mužská verze šamponu je obohacena o kofein, který zabraňuje negativnímu působení testosteronu, vlasy stimuluje a omezuje jejich vypadávaní způsobené dědičnosti.

dermibel sampon men CZ 3d clean RGB lowres

Výsledek:

Okamžitě po použití jsou vlasy lesklé a pružné, zdají se pevnější a objem účesu plnější. Již po dvou týdnech používání můžete pozorovat menší množství vlasů v sítku výlevky a na hřebenu.