Představení řady Dermibel® kapslí

 

POTRAVINOVÝ DOPLNĚK DERMIBEL® PRO VLASY, NEHTY, KŮŽI

Určitě také patříte k lidem, kteří vědí, že to, co sní a vypijí, se projeví na jejich tělesné schránce. I proto, že jen málokdo si do těla doplní veškeré potřebné minerály a vitamíny stravou, jsou na trhu potravinové doplňky. Jedním z nich, který bude bližší ženám, si dnes představíme.

Potravinový doplněk Dermibel® totiž zlepšuje kvalitu, zajišťuje lesk a objem vlasů a přispívá k výživě nehtů a obnovu pleti.

Kapsle jsou vyráběny revoluční metodou mikronizace neboli metodou dosažení co nejmenších rozměrů aktivních složek a tím se umožnění vyšší rozpustnosti a vstřebatelnosti těchto aktivních látek. Peletizace kapslí znamená, že jsou kapsle vícevrstvě potahovány, což umožňuje postupné uvolňování účinných látek. A v neposlední řadě jsou kapsle vegetariánské, tedy jsou vyrobené z celulózových vláken, což jim dodává stabilnost a tím i prodlužuje životnost účinných látek v nich obsažených.

Již během několika dnů a týdnů začnete pozorovat pozitivní změny na pleti a nehtech! Pleť je projasněná, vypadá odpočatější a hydratovanější. Je barevně jednotnější, ubývá zarudlinek, šupinek, pupínků a zanícených míst. Již za pět týdnů můžete pozorovat úbytek jemných linek, vrásek a jizviček, pleť se stává pružnější, pevnější a jemnější na dotek. Nehty jsou hladší, méně lámavé a rýhované a jsou pružnější. Pocítit zlepšení v kvalitě vlasů ale vyžaduje delší užívání, obvykle v rámci měsíců.

Pojďme prozkoumat, co vše kapsle obsahuje:

Vitamin A, vitamín B2 a extrakt z přesličky obsahující křemík, přispívají k udržení zdravého vzhledu stavu pokožky, nehtů a vlasů.

Zinek a selen přispívají k udržení normálního stavu pokožky a nehtů.

Vitamín B6, kyselina listová, vitamín B7, vitamín B3 a zinek přispívají k normální psychické činnosti.  

Vitamín C a selen přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Selen také přispívá k normální činnosti štítné žlázy, k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, chrupavek a kostí.

 

Kapsle Dermibel®  můžete koupit online na www.estheceuti.cz  

                                         Dermibel_30 caps_CZ_3d_vizualizace RGB lowres   Dermibel plus_60_caps_3d_vizualizace RGB lowres